Over ons

Het bereiden van dagverse zuivelproducten van uitzonderlijke smaak en kwaliteit, daar is de Holleekhoeve in gespecialiseerd. Elke dag opnieuw wordt de melk, geproduceerd door zo’n 1100 Holstein Friesian melkkoeien binnen de 24u. vers verpakt of verwerkt in verse hoeveboter, platte kaas, yoghurt, (zure) room, karnemelk, roomijs, enz. Dit doen we met een 25 koppen tellend gepassioneerd team.

Missie en visie

De ware smaak van verse zuivel terug bij de mensen brengen. Voor minder gaan we niet. Moderne productieprocessen zorgen er immers voor dat melk, yoghurt, room… maandenlang houdbaar blijven maar laten de volle smaak én de vitaminen verdwijnen. De Hollebeekhoeve doet dat niet. Onze manier van produceren door middel van lage pasteurisatie zorgt ervoor dat we in eigen huis smaakvolle zuivelproducten van topkwaliteit kunnen maken mét behoud van de volle smaak en alle vitaminen. En dit alles zonder bewaarmiddelen of smaak- en kleurstoffen. Al onze producten worden verder dagvers geleverd.
Dit is wat ons trots en uniek maakt!

Onze werkwijze

Wat we zelf doen, doen we beter. Dat is kort samengevat hoe we werken. En zo kunnen we verser dan vers werken want de melk van ons eigen melkvee wordt binnen de 24u. verpakt of verwerkt. Om vervolgens razendsnel naar u te vertrekken. We produceren verder ons eigen veevoeder, zorgen zelf voor alle transport, zuiveren ons water en voorzien zoveel als mogelijk in onze eigen energie. Niets gaat hierbij verloren, ieder (rest)product wordt (her)gebruikt.
Dat is de korte keten in de praktijk. Deze manier van werken zorgt bovendien voor een perfecte traceerbaarheid en een bijzonder duurzame manier van werken. Enkel zo kunnen we dag in dag uit zuivelproducten van topkwaliteit maken. Met de ware smaak van echte zuivel!

Ons team

Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat maken onze gemotiveerde medewerkers dagverse zuivelproducten met passie. Want de liefde voor wat we maken, is wat ons bindt. En dat alles in een moderne en super hygiënische omgeving waardoor we de allerhoogste kwaliteit en een perfecte versheid kunnen garanderen.